MEDEDELINGEN

 

 

Hallo, Als wij van BOUVIERKENNEL VAN MELOSAHOME wat te melden hebben doen we dat op deze pagina.

 
02-06-2013, Komen de toekomstige baasjes van het nest van Nikita van 14-05-2013 beschuit met muisjes eten!
 21-02-2012, Vandaag zijn de pups geent en gechipt. Nog even en ze gaan naar hun nieuwe onderkomen.16-02- 2012, De pups zijn vandaag voor de tweede keer ontwormt. We moeten ze daarvoor wegen. Ze zitten gemiddeld rond de 2 kg, de een iets erboven, de ander nog iets eronder. Ze hebben nu een grotere ruimte om zich lekker te ontplooien. Het worden al echte bandieten maar het is nu ook erg leuk. Lekker spelen met elkaar en ook het ontdekken van wie de sterkste is, soms gaat het er hard aan toe. Maar ook dit hoort erbij. Ze eten nu 3 keer per dag geweekte brokjes, krijgen tartaar en drinken nog af en toe bij moeders. Deze komt alleen nog even om te voeden en een beetje op te ruimen en gaat dan weer gauw weg, het is ook wel een drukke boel hoor als de magen weer gevuld zijn!ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE

A.S. Zaterdag 11-2-2012 om 11 uur s'ochtends puppykijkochtend!!!!!

(voor de toekomstige pupeigenaren)

Het was weer erg gezellig!! De laatste pup, een reu is s'middags ook nog verkocht, dus alle pups hebben een toekomstig baasje gevonden!!

Iedereen alvast bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen, en wij zullen er alles aan doen om te proberen dit vertrouwen waar te maken!31-01-2012.  De pups hebben voor het eerst tartaar gegeten. Ze hebben letterlijk gevreten en onze vingers werden bijna naar binnen gezogen. We hadden het eigenlijk nog niet verwacht dat ze er zo van zouden eten. Ze beginnen elkaar ook te ontdekken, zijn lekker ongeconcentreerd aan het spelen, het is schitterend om naar te kijken!

 29-01-2012. Vandaag zijn de pups van Nikita ontwormd. De oogjes zijn bijna helemaal open. De pups wegen nu allemaal zo'n kilo, bij de geboorte was dit gemiddeld 250 a 300 gram.

 17-01-2012. Met Nikita en de pups gaat het nu erg goed! Na een aantal dagen bijvoeden is de melk nu goed op gang gekomen en doet ze het allemaal zelf.

 20-01-2012  ATTENTIE TOEKOMSTIGE PUP EIGENAREN!!!

Wij houden puppykijkmiddag op zondagmiddag 05-02-2012 van 14.00 Uur tot 16.00Uur.

Dit i.v.m. dat alle puppen een toekomstige eigenaar hebben en het makkelijker en gezelliger is.

Komt het U/jullie niet uit laat het z.s.m. weten, dan kijken we hoe we het anders kunnen regelen.

Doe dit dan even via onze privemail of sms.

Wij hopen jullie de 5e allemaal te begroeten met beschuit met muisjes!!

  

 

16-01-2012.Wij krijgen steeds de vraag waarom wij dit nest zonder stamboom verkopen. Wij maken hier geen geheim van, zoals sommige mensen schijnen te denken en dit zonodig ANONIEM moeten melden bij de bouvierclub. Dit toont van weinig respect! Onze toekomstige pupkopers zijn overal van op de hoogte, ook over de reu, Hayco van de Kuanyhoeve, die wij hebben gebruikt. Dit is een zeer mooie reu die voldoet aan de eisen van de Belgische Bouvierclub. Net als onze Nikita voldoet aan de eisen van de Nederlandse Bouvierclub. Dus mensen, waar hebben we het over, kijk eens in de spiegel, we hebben elkaar net allemaal de beste wensen gewenst voor 2012! Leef hier dan ook naar, geef het goede voorbeeld!!

 

 16-01-2012. Wij krijgen regelmatig de vraag waar de naam MELOSA vandaan komt. Dit zijn de beginletters van de teven waar alles om draaide toen wij nog volop aan het showen waren en onze kennelnaam aanvroegen. Het gaat hier om MEGAN, LOTUS en SASJA. Van deze 3 zijn er 2 Nederlands Kampioen geworden en met Lotus zijn we begonnen met een nestje te doen. En daarna kwam MEGANA nog bij ons, zij was de moeder van MEGAN, ook zij was een Nederlands Kampioen.